Skriv ut den här sidan

Inför ditt besök

Vi har öppet alla vardagar klockan 8-17.

När du kommer till oss ska du först anmäla dig i kassan i huvudentrén till Nacka närsjukhus. Kom gärna i god tid, då det kan vara kö.

När vi registrerat dig ser din läkare/sköterska att du är här.

Visa alltid legitimation och eventuellt högkostnadskort eller frikort. Du väljer själv om du vill betala kontant eller med betalkort. 

Bli patient hos oss

Du är välkommen till oss även om du inte är listad här. Vill du lista dig hos oss fyller du i vår listningsblankett. Du har också möjlighet att välja en fast läkarkontakt på vårdcentralen. Fördelen med en fast läkarkontakt är att läkaren kan lära känna dina behov och ge dig en samordnad och kontinuerlig vård.

Du kan själv skriva ut blanketten och lämna i vår reception eller hämta en blankett hos oss. Det finns en blankett för vuxna och en för barn. Du kan också lista dig via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

För allas trevnad

Undvik att använda starka dofter, då det kan finnas någon som är allergisk. Stäng även av din mobiltelefon under ditt besök.

När vi har stängt

När vi har stängt ska du kontakta Närakuten Aleris specialistvård Nacka. Dit är du välkommen med lättare akuta besvär.

SMS-påminnelse inför ditt besök

Vi vill gärna hjälpa dig att komma ihåg din bokade tid genom att skicka ut en sms-påminnelse. Det är en ren påminnelse och innehåller inte information om vilken vård som avses eller om var vården ges.

Du kan ladda ner en blankett att fylla i och lämna in eller posta den till oss, så får du en påminnelse till det nummer du angivit två dagar innan nästa besök.